Useimmiten kysytyt kysymykset

Onko tuotteita mahdollista noutaa jostain?

Kyllä on mahdollista.  Monia tuotteita voi noutaa jopa n.80 noutopisteestä, aina Maarianhaminasta Utsjoelle.

Tuotteen kohdalla mainitaan  jos tuote on mahdollista noutaa itse. Noutotoimitus on myös aina nopein, yleensä vain 1-2 pv siitä, kun maksu on rekisteröity. Jos tuotteen kohdalla ei ole mainintaa noutomahdollisuudesta, tavara toimitetaan normaalisti joko posti16 pakettina, tai tavaralähetti toimittaa sen ilmoittamaasi osoitteeseen.Puhelinnumero on syytä ilmoittaa tilatessa, jotta tavarantuoja voi soittaa ennen toimitusta.

Noudosta on kuitenkin aina sovittava ennen tilauksen tekemistä.  Lähetä siis viesti yhteystiedot sivulla olevalla viestitoiminnolla,tai ota yhteyttä puhelimitse 050-9136 226.  Viestiisi pyritään vastaamaan saman päivän aikana, ja silloin selvitetään sinulle parhaiten sopiva noutopiste.

Tietysti myös palautetaan mahdollisesti jo maksamasi toimituskulut, jotka verkkokauppa laskee automaattisesti, kun teet tilauksen verkkokaupan ostoskorin kautta.

Mitä jos tilaamaani tuotetta ei enää olekkaan saatavana?

Siinä tapauksessa maksamasi summa  palautetaan kokonaisuudessaan pankkitilillesi maksunvälittäjän toimesta(CheckOut Oy), ja saat myös viestin tilauksen peruuntumisesta.

Jos tilaan tuotteita suuremman erän, voinko tilata toimituskuluitta?

Kyllä on mahdollista.Tällöin tilaus pitää tehdä joko puhelimitse, tai sähköpostitse.

Jos tuotteen malli, tai hinta on muuttunut, tai sitä ei enää ole saatavana, mitä tapahtuu?

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, ja tiedon vastaavasta, saman hintaisesta tuotteesta.Toimitetaan vasta jos hyväksyt korvaavan tuotteen.Ellet hyväsy korvaavaa tuotetta,  maksamasi summa palautuu tilillesi.

Tähän tulisi varsinainen kysymys?

Tässä sitten kysymykseen vastaus…