Norelco Nagre Aggregaattikeskus

495,00 

 

NORELCO NAGRE-agregaattikeskukset ovat vakiokeskuksia, jotka soveltuvat kosteisiinkin paikkoihin (IP44). Nimellisvirraltaan 63A keskus, jota käytetään manuaaliseen sähkösyötön vaihtoon verkon ja agregaatin välillä. Metallikoteloidut NORELCO NAGRE- (IP44) ja NUMvaravoima-agregaattikeskukset (IP34) ovat vakiokeskuksia, jotka soveltuvat kosteisiin paikkoihin.Kotelot valmistetaan kuumasinkitystä teräslevystä, joka pintakäsitellään kestävällä epoksipulverimaalauksella. Standardiväri on Norelcon beige

NAGRE on mitoitusvirraltaan 63A keskus. Keskuksissa on vakiona vaihtokytkin, kojevastake, verkkojännitteen merkkivalo, saranoitu ovi kolmiosalvalla sekä liittimet ja läpiviennit syöttökaapeleille. NUM varavoimakeskukset ovat vaihtokytkimellä ja kojevastakkeella varustettuja mittauskeskuksia.

 

 

Kuvaus

       NAGRE varavoimakeskus 63A

  •  NAGRE Metallikoteloitu agregaattikeskus on helppo ratkaisu verkonvaihtoon
  • Nimellisjännite: 400 V, Nimellisvirta max.: 63 A,   IP-kotelointi-luokka: 44
  • Keskuksissa on vakiona:  vaihtokytkin, kojevastake, merkkivalo, liittimet syöttökaapeleille. ovi kolmiosalvalla
  • Tuotenumero:34 095 90
  • Lataa tuote-esite osoitteesta:www.Norelco.fi
  • Toimitusaika: n.1vk HUOM!! Tällä tuotteella itsenoutomahdollisuus. Noutopiste on Espoossa. Noutotoimitus on myös nopea: yleensä 3-5 arkipäivää. Jos siis haluat säästää toimituskulut kokonaan, ota yhteyttä, yhteystiedot kohdassa olevalla viestitoiminnolla, ennen tilaustasi.

 

 

Lisätiedot

Paino 35.00 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Norelco Nagre Aggregaattikeskus”