Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGHZ Helmenvalkoinen

1780,00 

Mitsubishi Electricin uutuusmalli on suunniteltu Suomen ankariin olosuhteisiin varsinkin, kun sinulle kelpaa vain paras. Se on markkinoiden tyylikkäin,hiljaisin ja ennen kaikkea tehokkain.
Uutuudessa on useita asumismukavuutta parantavia ominaisuuksia,kuten esim takkatoiminto, joka hyödyntää puulämmitystä, ainoastaan kierrättämällä puulla tuotettua lämmintä ilmaa.
Poissa-tila: Jo aikaisemmin esitelty 3D i-See-sensori on viety uudelle tasolle: nyt laite havaitsee sen, jos ihminen poistuu tilasta, ja säätää itsestään lämpötilaa sen mukaan ylös- tai alaspäin! Kun ketään ei ole huonetilassa ilmalämpöpumppu säätyy automaattisesti energiansäästötoiminnolle. Tehon kulutus laskee automaattisesti noin 10 % 10 minuutin kuluessa ja 20 % 60 minuutin kuluttua. Tämä on pelkkää säästöä! Jo 2 °C:n muutos voi tuoda 10 % säästön lämmityskustannuksissa. Kotieläimiä sensori ei huomioi. (Käyttäjä on tällöin valinnut kaukosäätimestä energiansäästötoiminnon).

 3D i-see sensor – Suora/epäsuora puhallus: 3D i-See-sensorin avulla puhallus voidaan ohjata pois ihmisistä. Ei siis enää ikävää vedon tunnetta. Sensor havaitsee huonetilassa olevien ihmisten sijainnin ja itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ohjaavat ilmavirran miellyttävästä huonetilaan. Valintasi mukaan puhallusilma ohjataan automaattisesti, joko kohti tai poispäin ihmisistä.

Takkatoiminto: Poltatko takkaa talvisin? Se on fiksua ja säästää lämmityskuluja. Kun käyttää Mitsubishi Electric MSZ-LN35 -ilmalämpöpumpun puhallustoimintoa, lämmin ilmamassa lähtee liikkeelle, jolloin koko huoneisto lämpenee.

+10 °C:n ylläpitolämpötila: Lomalla? Poissa pidemmän aikaa? Ei hätää – säästä lämmityskustannuksissa pienentämällä asunnon lämpötilaa!Tästä ylöspäin asteen välein.

 • Kovan kysynnän vuoksi laitteen toimitusaika tiedusteltava ennen tilausta!

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2222-1-3-1 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

 

      Uusi huippumalli: Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGHZ

 •  Erinomainen lämmitysteho ja korkea lämpökerroin
 •  Talviautomatiikka, ympärivuotiseen lämmittämiseen, myös kovilla pakkasilla
 •  Tehokas ilmansuodatus, puhtaampi sisäilma
 •  Lämmönohjaus kaksoissiivekkeillä, suuntaa lämmön tehokkaammin: Suora/epäsuora ilmanohjaus, ei vedontunnetta poissa tilassa.
 •  Energian lisäsäästötoiminto, laskee lämpötilaa poissaollessasi. Viikkoajastin, lisää energiansäästöä. Alhaisempi lämpötila poissaollessasi.  +10°C ylläpitolämmitystoiminto, siitä ylöspäin asteen välein.
 •  Takkatoiminto, pelkkä puhallustoiminto siirtää esimerkiksi takan tuottamaa lämpöä
 •  SCOP lämpökerroin:5,2,  Äänenpaine sisäyks: 19 – 24 – 29 -36 – 45dB
 • Toiminta-alue ulkolämpötila: -35 ~ 24 C
 •  Viilennysteho:0,8-4(3,5)kW
 • Lämmitysteho:1,0-6,6 [4,0]kW
 • HUOM!: Asennus tilattava erikseen.pyydä tarjous.

 

Lisätiedot

Paino 36 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGHZ Helmenvalkoinen”