CELOTRON GSM ohjain lämpöpumpuille

258,00 

    CELOTRON GSM ohjain lämpöpumpuille

Celotron GSM lämpöpumppuohjain toimii minkä tahansa valmistajan lämmitys/jäähdytyslaitteella, kunhan se vain on varustettu IR- kauko-ohjaimella. Laitteeseen voidaan ohjelmoida peräti 6 kpl erilaisia lämmitystiloja, joita voidaan sitten helposti omalla kännykällä kytkeä päälle / pois, tilanteen niin vaatiessa. Voit asettaa esimerkiksi ns. ylläpitolämpötilan, esim. 10 astetta, sekä esim. 21 asteen ns. ”kotona” tilan. Lisäksi voit ohjelmoida laitteeseen +1 aste tai -1 aste toiminnon ym.

Laite on testattu lähes kaikilla Suomessa myytävillä lämpöpumpuilla ja niiden eri versioilla, esim. Panasonic, Mitsubishi, LG, Bosch, Onnline, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Fujitsu, Daikin, Toshiba, sekä yli 20 muuta! Järjestelmä on todella helppo ohjelmoida ja käyttää. Voit jopa valita haluamasi käyttökielen: (tehdas asetus: Suomi) muut kielet: Englanti, Ruotsi, Norja, Viro,Tanska, Islanti. Laitteeseen voidaan ohjelmoida huoneiston lämpötilalle ns. alarajahälytys, sekä ylärajahälytys- jotta tiedät aina mitä kiinteistössäsi tapahtuu. Järjestelmässä on pitkäkestoinen akku ja se myös ilmoittaa sinulle sähkökatkosta / sähköjen palautumisesta. Laite voidaan asentaa seinälle tai pöydälle. (Asennusjalka ja laturi ovat mukana pakkauksessa).

Informatiivinen väri LCD näyttö opastaa sinua ja kertoo mitä milloinkin pitää tehdä. Näytöltä näkee kätevästi myös kiinteistön lämpötilan, gsm kentän voimakkuuden, sekä operaattorin.Lämpötilan muuttaminen tapahtuu helposti ja näppärästi sms viestillä.

Kuvaus

CELOTRON GSM ohjain lämpöpumpuille.

Lämpötilan muuttaminen tapahtuu helposti ja näppärästi sms viestillä.

       Lämpöpumppujen sekä ilmastointikoneiden universaali ohjain

  • Tällä järjestelmällä voit muuttaa minkä tahansa ilmastointi / lämmityskoneen GSM- ohjatuksi.
  • Ainoa vaatimus laitteen toimimiselle on että olemassa oleva laitteesi on varustettu IR- kauko-ohjaimella. (n. 99% on.)
  • Voit asettaa 6 erilaista lämmityksen tilaa laitteen muistipaikkoihin.
  • Laite ilmoittaa lisäksi mm. lämpötilahälytyksen liian korkeasta ja liian matalasta huoneiston lämpötilasta.
  • Tuote on todella edullinen, varmatoiminen ja erittäin helppo käyttää / ohjelmoida.
  • Selkeä värillinen LCD ruutu on kätevä ohjelmoinnissa.
  • Laitteen mukana tulee: Virtalähde + pöytäjalka ja sen voi myös kiinnittää seinälle.
  • Tuote on maailmanlaajuisesti: CE, FCC ja R&TTE hyväksytty
  • Tuotekoodi:7163630
  • Toimitusaika: n. 1vk

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CELOTRON GSM ohjain lämpöpumpuille”