Ava-10 avaimenperäohjain

14,90 

Johdoton-valonohjausjärjestelmä on moderni tapa toteuttaa kodin valaistus. Täysin johdottomat valokatkaisijat toimivat radiotaajuuksilla ja ne kiinnitetään seinään pienillä ruuveilla tai tarralla. Tämä mahdollistaa katkaisijoiden vaivattoman siirtämisen ja lisäämisen jälkikäteen.

Valokatkaisijat toimivat kauko-ohjaimina kojerasiaan, valaisimen jakorasiaan tai pinnalliseen kalvo- tai jakorasiaan asennettaville vastaanottimille. Ainoa valaistusjärjestelmässä tarvittava johto on syöttöjohto.

Jalka- ja pöytälampuille johdottoman ohjauksen voi toteuttaa pistorasiaan asennettavalla vastaanottimella. Koko kodin valaistusta voi myös ohjata käsikauko-ohjaimella vaikka sohvalla löhöillen!

Pistorasiakytkin PKO-3500 on LC-sarjan (Learning Code) Johdoton-tuote. Laitteessa ei ole mekaanisia osoitekiekkoja vaan laite on ns. oppivakoodinen malli, eli käytettävän ohjaimen (tai ohjaimien) osoitekoodi tallennetaan laitteen muistiin. Muistissa voi olla samanaikaisesti jopa 6 kpl eri osoitekoodeja. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisia ratkaisuja valonohjaukseen. LC-sarjan vastaanottimia voidaan ohjata kaikilla Johdoton-ohjaimilla.

Tuotetunnus (SKU): 1405 Osasto:

Kuvaus

Ava-10 avaimenperäohjain

Yhteensopivuus: Johdoton FC ja LC sarjan vastaanottimet
Laiteosoite: Asetettava, 16 vaihtoehtoa
Kantavuus: n.30m esteettömässä tilassa.
Paristo: CR2032/3V litium(sis.pakkaukseen)
Käyttölämpötila: -10—+45 ast C
Radiotaajuus: 433,92 MHZ
Mitat: 57x30x18mm
Toimitusaika: n. 1vk

Lisätiedot

Paino 1.00 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ava-10 avaimenperäohjain”